Over ons

Welektro: een gepassioneerd elektricien uit Brecht

Ik ben Wesly Schoofs en mijn passie is werken met elektriciteit. Na 12 jaar in leidinggevende functies in zowel de industriële als in de privésector, wilde ik zélf weer uitvoerend werk gaan doen. Ik legde me toe op mijn grote passie: elektriciteitswerken. En zo werd Welektro geboren, in 2016. Mijn werkleuze? Kwaliteit boven kwantiteit. Altijd.

Bij Welektro werken we altijd uiterst professioneel en met hoogwaardige producten, om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden. Met onze 24-uurservice engageren we ons om je altijd snel verder te helpen.

Oog voor detail, een persoonlijke aanpak en zeer nauwe opvolging van de werken: met Welektro kies je voor een partner waarop je kan vertrouwen. Van algemene elektriciteitswerken over bekabeling, verlichting, automatische toegangssysemen tot de plaatsing van elektrische laadpalen: bij Welektro ben je aan het juiste adres.

 

Contacteer ons

We werken zowel voor zakelijke klanten (in de industrie- en bedrijfswereld) als voor particulieren. Kies voor al je elektriciteitswerken voor een degelijke partner uit de Kempen. Contacteer ons met je vraag, dan bekijken we samen de oplossingen.