Over ons

Na 12 jaar ervaring als leidinggevende in zowel de industriële als particuliere sector, wilde zaakvoerder Wesly weer zelf uitvoerend werk gaan doen. Een eigen werkwijze waar kwaliteit ver boven kwantiteit staat. In 2016 zette hij de grote stap. Eerst begon hij in bijberoep aan elektriciteitswerken. Iets waar hij later voltijds zijn hoofdberoep van maakte.

Welektro is dus een nog jong maar zeer gemotiveerd bedrijf dat alle werken steeds met de nodige professionaliteit uitvoert. We maken gebruik van de meest kwalitatieve producten om onze werken uit te voeren.

Betrouwbare partner

Een oog voor detail, één aanspreekpunt tijdens de werken, een sterke 24-uren service en een zeer nauwe opvolging van de werken. Dat kan u van ons verwachten.

Welektro voert diverse elektriciteitswerken uit voor zowel particulieren als de industrie-sector. We doen alles van algemene elektriciteitswerken tot middenspanningskabines tot toegangscontrole. Zoekt u een betrouwbare partner in elektriciteit uit de Kempen, contacteer ons en wij bekijken hoe we u het best verder kunnen helpen.