Domotica en automatisatie

Je kantoorgebouw of je woning: een degelijk beveiligingssysteem bezorgt jou en je gezin of je medewerkers gemoedsrust. Zo’n beveiligingssysteem kan uit verschillende componenten bestaan. We sommen ze hier even op.
 

Domotica

Bij Welektro zijn we mee met onze tijd. Als je bouwt of renoveert, integreer je vermoedelijk ook graag een slim domoticasysteem, dat je een hoge graad van comfort en flexibiliteit biedt. Ook voor bedrijven worden connected kantoorgebouwen steeds belangrijker, om zo efficiënt mogelijk met energie om te springen. Met domoticasystemen zoals KNX, Niko Home Control en Qbus stuur je je verlichting aan, integreer je audio-installaties en videofobie en beheer je alarmsystemen en zelfs ventilatiesystemen van op afstand. En jazeker, ook voor de installatie van zo'n domoticasysteem kan je bij ons terecht. We dokteren het met plezier voor je uit.

 

Toegangscontrole met badgelezer of vingerafdruk

Gecombineerd met een video- en parlofoonsysteem breid je de toegangscontrole verder uit. Je kan je medewerkers gemakkelijk toegang geven met een badge of door hun vingerafdrukken te lezen, waarmee ze de elektrische toegangspoort openkrijgen. Maar ook particulieren kunnen beroep doen op dit gesofisticeerde systeem. Met het vingerafdruksysteem geraak je nooit nog een huissleutel kwijt en kunnen jij en je gezinsleden steeds vlot de woning binnen.

 

Bewakingscamera’s

Bewakingscamera’s op tactische posities zijn de kers op de taart van een goed functionerend beveiligingssysteem. Bij Welektro denken we je systeem uit op maat van je gebouw en koppelen we je camera’s, indien gewenst, aan een netwerkrecorder. Die recorder slaat je beelden voor een bepaalde tijd op, waardoor je ze ook gemakkelijk kan herbekijken. 

 

Meer informatie over automatisatie en elektrische poorten?

Neem contact met ons op. We zoeken graag mee naar de juiste oplossing.

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan