Algemene elektriciteitswerken

Bij Welektro hebben we de nodige expertise in huis voor algemene elektriciteitswerken. We werken nieuwe elektrische installaties uit voor woningen, kantoorgebouwen of industriële panden. Je kan ons inschakelen voor je nieuwbouw- of voor je renovatieproject. Ofwel zorgen we voor een kwalitatieve, gloednieuwe installatie, of we herstellen en onderhouden je bestaande elektrische installatie, zodat ze weer werken zoals het hoort. Met Welektro kies je voor professionele service, producten van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare 24-uursservice.

Woningen: domotica, keuring, comfort

Ga je voor een traditionele elektrische installatie? Of mag het allemaal iets gesofisticeerder en kies je voor het comfort van een domotica-installatie? We zorgen ervoor dat je installatie werkt zoals jíj het wil.

We maken je installatie klaar voor de keuring en bezorgen je alle benodigde documenten, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wist je trouwens dat we ook je elektrisch verwarmingssysteem kunnen plaatsen? Daarnaast installeren we ook verschillende domoticasystemen, zoals KNX, Qbus en Niko Home Control. (Url naar Domotica toevoegen)

 

Industrie

Een industriële elektrische installatie plaatsen? Kunnen we! Middenspanningsinstallaties plaatsen (MS-cabines), laagspannings- en subborden: we werken er met plezier aan. We voeren de nodige kabelberekeningen uit, analyseren kortsluitstromen, maximumstroom en spanningsval en zorgen voor personenbeveiliging. Oh en … ook voor alles wat betreft automatisatie en domotica ben je bij ons aan het juiste adres. 

Kantoorgebouwen

Ten slotte hebben we ook ervaring in het bouwen van verdeel- en sturingsborden voor kantoorgebouwen en industriële toepassingen. Verlichting, elektrische verwarmingsinstallaties, databekabeling en netwerkinstallaties: we hebben de nodige kennis in huis.

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan