Algemene elektriciteitswerken

Voor algemene elektriciteitswerken bent u bij Welektro aan het juiste adres. We werken nieuwe elektrische installaties uit voor woningen of industrie. Daarnaast zorgen we ook voor uitbreidingen en vernieuwingen tijdens renovaties. We herstellen en onderhouden uw elektrische installaties zodat ze steeds werken zoals het moet.

We bieden u steeds dezelfde professionele service en werken met producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan u ook 24/24 op ons rekenen.

Woningen

Of u nu een nieuwbouwwoning bouwt of uw huidige woning renoveert, Welektro zorgt voor de uitwerking van uw elektrische installaties. Dit gaat van een traditionele installatie tot een domotica-installatie.

Zoekt u een partner die uw installatie keuringsvrij kan maken? Wij stellen de nodige documenten op voor de elektrische keuring. Elektrische verwarmingsinstallaties, verlichting binnen of buiten. Wat u ook wilt, wij hebben een pasklare oplossing. Verder zorgen we ook voor de automatisering van poorten.

Industrie

Bij Welektro kan u ook terecht voor het uitwerken en plaatsen van industriële elektrische installaties. Zo plaatsen en onderhouden we MS cabines (middenspanning), laagspanningsborden, subborden, … We voeren kabelberekeningen uit en analyseren kortsluitstromen, personenbeveiliging, maximumstroom en spanningsval.

In kantoorgebouwen bouwen we ook verdeelborden en sturingsborden. Daarnaast zorgen we voor de gepaste verlichting in en rond het gebouw. Ook plaatsen we elektrische verwarmingsinstallaties en netwerkinstallaties.

In een fabrieksgebouw zorgen we ook voor de automatisering van poorten.

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan