Verlichting

Welektro laat het lampje in uw gebouw branden. Wij verzorgen namelijk alle verlichting in uw huis, appartementsgebouw, kantoor of fabriek. Een verlichtingsproject van A tot Z. Daar zorgen wij voor.

We beginnen met een lichtstudie en een lichtmeting. Op basis daarvan, geven we u advies voor het kiezen van de gepaste verlichting. Ten slotte plaatsen en sluiten we de verlichting aan.

LED relighting

Heeft u al gehoord van LED relighting? Bedrijven worden vandaag de dag door de overheid gestimuleerd om energiezuinig te zijn. Door relighting worden deze bedrijven niet onnodig op de kosten gejaagd.

Relighting betekent dat er aanpassingen worden uitgevoerd aan de huidige verlichting. We vertrekken dus vanuit de huidige lichtinstallatie. We starten met het opstellen van een nieuw lichtplan, rekening houdend met bestaande aansluitmogelijkheden en lichtpunten.

Vaak wordt relighting gedaan met LED lampen. Dit omdat deze zeer energiezuinig zijn en veel langer meegaan dan gewone lampen.

Binnen- en buitenverlichting

Welektro helpt u met kleine en grote verlichtingswerken. Het plaatsen van één armatuur of het vernieuwen van de verlichting van een grote bedrijfshal. We doen het allemaal!

Binnen zorgen we voor badkamerverlichting, keukenverlichting, winkelverlichting, wandverlichting, … Daarnaast verzorgen we ook de buitenverlichting in uw tuin, op uw parking,…

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan