Verlichting

Alle soorten verlichting voor je woning, kantoor of winkel

Op zoek naar gezellige binnenverlichting of buitenverlichting voor je tuin? Of zoek je iemand die de verlichting in je kantoor of winkelgebouw kan verbeteren? Hier brandt de lamp! Bij Welektro verzorgen we je verlichting van A tot Z.

 

Zo gaan we aan de slag met jouw verlichting

  1. We starten met een lichtstudie en een lichtmeting om een lichtplan te kunnen opstellen.
  2. Op basis daarvan geven we je advies voor de gepaste verlichting. Daarin houden we natuurlijk rekening met het energieverbruik, de sfeer en de functie van het licht.
  3. Ten slotte plaatsen we je verlichting en sluiten we ze aan op het elektriciteitsnet

 

LED relighting: energiezuinige oplossing voor bestaande verlichting

Bedrijven worden zoveel mogelijk gestimuleerd om energiezuinig te zijn. En natuurlijk heeft ook verlichting een impact op de energiezuinigheid van een kantoorgebouw. Welektro zorgt voor de LED relighting van jouw kantoorgebouw: we voeren aanpassingen uit aan je huidige verlichting, zodat je niet onnodig op kosten wordt gejaagd. 

 

  • We stellen een nieuw lichtplan op en baseren ons op de bestaande aansluitingen en lichtpunten.
  • Vervolgens gaan we, waar mogelijk, zoveel mogelijk lampen vervangen door LED-lampen, die veel energiezuiniger zijn én veel langer meegaan dan gloei- of spaarlampen. En da’s natuurlijk ook goed voor je portemonnee.

 

Binnen- en buitenverlichting voor bedrijven en particulieren

Of je nu slechts één armatuur wil plaatsen of nieuwe verlichting voor je bedrijfdhal nodig hebt: bij Welektro werken we met plezier aan elk verlichtingsproject.

 

Verlichting door Welektro? Steek je licht op

Ben je particulier? Neem contact met ons op voor je badkamer-, keuken- of sfeerverlichting. We denken mee om tot de beste oplossing te komen voor je hele binnenverlichting. Maar ook als je op zoek bent naar verlichting voor je kantoorgebouw of winkel ben je welkom: we doen het allemaal, én met plezier. 

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan