Databekabeling

Een stabiel en veilig netwerk? Databekabeling door Welektro

Steeds meer systemen werken op wifi en dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom is het belangrijk dat je beroep kan doen op een betrouwbaar en veilig datanetwerk. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis. Bij Welektro leggen we databekabeling die future proof is. Routers, Wifi-netwerken en extra telefonie-oplossingen: wij houden je online!

 

Bekabeling in koper en glasvezel voor particulier en industrie

Je slimme thermostaat, de opzoekingen voor het huiswerk van je zoon of de thuiswerkdagen van je partner: we worden almaar afhankelijker van wifi. En da’s geen probleem, zolang je datanetwerk sterk genoeg is om aan die vraag tegemoet te komen. 


We voorzien de nodige bekabeling in je woning voor het koper- of glasvezelnetwerk en zorgen voor een stabiele en betrouwbare aansluiting

 

Ook voor kantoren en industriële gebouwen

De datanetwerken voor bedrijven en industriële spelers zijn natuurlijk van een ander kaliber. Veiligheid speelt hier een nog grotere rol dan bij particulieren en ook de stabiliteit is nog crucialer. 

 

Bij Welektro hebben we ervaring in het plaatsen van patchkasten. We voorzien de bekabeling in koper en glasvezel en sluiten de pachtkast aan op het net. We zorgen uiteraard ook voor de koeling en de UPS (noodstroomvoorziening).

 

Hulp nodig bij je dataverbinding en bekabeling? Let’s connect!

We helpen je graag om je datanetwerk op poten te zetten. Neem contact met ons op.

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan