Databekabeling

Zowel in woningen als in gebouwen in industriële gebouwen legt Welektro databekabeling. Betrouwbare en veilige datanetwerken zijn zowel in woningen als in bedrijven erg belangrijk. Laat het plaatsen van routers, WiFi- en telefonienetwerken aan ons over. U krijgt steeds een professionele en persoonlijke service.

Woning

In uw woning heeft u vast en zeker een aansluiting voor WiFi, telefonie,... Het wordt steeds belangrijk dat we een goede en stabiele netwerkinfrastructuur hebben. Meer en meer zaken beginnen op WiFi te werken en als deze onderbroken worden, kan dit gevolgen hebben.

Welektro legt de bekabeling van het netwerk in koper en glasvezel en sluit de bekabeling daarna ook aan.

Industrie

Datanetwerken zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ze zorgen ervoor dat computers met elkaar kunnen communiceren. Hierbij is het belangrijk dat de netwerken betrouwbaar en veilig zijn. Daarnaast zijn telefooninstallaties ook aangesloten op een netwerk.

Het centrale punt van dit datanetwerk is de patchkast. Deze wordt geïnstalleerd op een plek waar de server, de telefoon en/of de router is voorzien. Zo kan u zelf gemakkelijk de datavoorziening regelen.

Welektro legt de bekabeling van het netwerk in koper en glasvezel. We sluiten deze bekabeling daarna ook aan. Wij ontwerpen en plaatsen de volledige patchkast en voorzien hem van koeling, UPS, …

Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan